Pupillen

Esto  F1  2e klasse                                                               

Spelers

Emiel Broersma
Tim Kwakernaak
Mel Kwakkenbos
Max Pinkse
Jan v.d. Schot

Jordi Tuithof
Jasper van Vliet
Ruben Westerhuis
Ferran de Wit

   
Teamleiders   Ruud van Opstal, Robin Groenendijk
   
Trainer Ruud van Opstal
   

Sponsor

Café "Oud Borft" - Oud Bodegraafseweg - Bodegraven

 

 F1 Links

Wedstrijdverslagen
 
 

 

 

 

  Wedstrijdverslagen

door (meestal) Paul van der Schot

 

Laatste competitiewedstrijdwedstrijd Floreant - Esto (6-5-2006)

0-1 michel, 1-1, 1-2 jordi solo, 1-3 michel, 2-3, 3-3, 3-4 jordi, 3-5 mel schot kruising, 3-6 mel, rust. 4-6 eind

 

Leuke wedstrijd Esto F1 (22-4-2006)

Afgelopen zaterdag moest de F1 tegen Dilettant, een van de lager geklasseerde teams. Het werd een leuke gelijkopgaande wedstrijd waar Esto uiteindelijk de iets betere papieren bleek te hebben. Halverwege de eerste helft kwam Esto op voorsprong door een kopbal uit een corner van Mel. Tot dat moment had Esto het beste van het spel, maar Dilettant kwam goed terug en wist gelijk te maken. Maar wederom Mel wist de stand weer in het voordeel van Esto te keren met een mooi schot. Na rust stonden paal en lat centraal; zowel Esto als Dilettant wist deze staanders en dwarsliggers een of meerdere keren te raken. Een schot van Max van ver belandde zelf twee keer in hetzelfde schot op de lat. Spektakel alom dus. Het was daarvoor door Max met een mooi afstandschot 3-1 voor Esto geworden. Op het einde van de wedstrijd werd het nog spannend doordat Dilettant 3-2 wist te maken en vlak voor tijd de paal. Maar Esto hield stand en de overwinning was binnen gesleept.

 

Esto F1 verliest van koploper (15-4-2006)

Afgelopen zaterdag moest Esto F1 tegen koploper Olympia. Tot nu toe had Olympia alles gewonnen op één wedstrijd na; een gelijkspel tegen Esto. Aan de ene kant leek het een zeer moeilijke wedstrijd te worden, aan de andere kant was er hoop omdat Esto als enige er voor had gezorgd dat Olympia punten had gemorst. De eerste helft ging nog aardig gelijk op, toch stond er een 2-0 ruststand op het bord. Na rust ging het helaas niet beter en in een mum van tijd stonden we met 5-0 achter. Als schrale troost wist Max er nog eentje in te prikken vlak voor het eind, zodat er uiteindelijk met 5-1 verloren werd. Jammer, maar helaas.
 

Esto F1 verliest van Gouda (8-4-2006)

Vol goede moed trad Esto aan tegen Gouda, hopend op een mooie overwinning. Helaas waren de omstandigheden niet al te ideaal met veel wind en af en toe een flinke bui. Met wind tegen werd de eerste helft begonnen en dat was te merken; slechts met heel veel moeite wist Esto zo af en toe op de helft van Gouda te komen. Maar het merendeel van de tijd was de bal op de helft van Esto. Helaas resulteerde dat ook in 2 doelpunten voor Gouda. Na rust had Esto het voordeel van de wind en dat was inderdaad te merken. Door doelpunten van Mel en Jasper wist Esto gelijk te komen, maar helaas wist Gouda wel tegen de wind in nog een keer te scoren. Ruben wist de bal nog 2 keer op de paal te schieten, wat een dikke pech!! Met een beetje meer mazzel had er nog een overwinning in gezeten, maar helaas pindakaas. Al met al betekende dit wederom een nederlaag voor Esto, de zoveelste van het seizoen. Een seizoen dat zeker niet de boeken in zal gaan als het beste van de F1 van Esto.
 

Spektakel op “The Hill” (1-4-2006)

Met een goede overwinning van vorige week nog in de schoenen, ging Esto F1 vol goede moed het veld op tegen de altijd lastige tegenstander Sportlust. Al twee keer was de wedstrijd tegen deze tegenstander kansloos verloren gegaan (wel 2 keer een uitwedstrijd), dus de verwachtingen waren niet al te hoog gespannen. Met een felle tegenwind voor Esto was Sportlust ook in de eerste helft de meerdere van Esto en was het 0-3 voordat Jordi er voor zorgde dat er met een 3-1 achterstand werd gerust. Na rust werd duidelijk hoeveel van die voorsprong van de wind af had gehangen. Binnen een paar minuten wist Jordi weer een bal in het doel te prikken. De hele wedstrijd al hysterische coach van de tegenstander, maakte zichzelf volstrekt belachelijk door meteen de keeper te wisselen, het arme jochie met tranen verbijsterd achterlatend. Dat deze keeperwissel niet hielp bleek al snel door een prachtige vrije trap van Mel die als een streep de touwen in ging: 3-3. Het leek erop dat Esto erop en erover ging; een afstandsschot van Mel belandde op de paal en Jasper wist de bal net niet in het doel te krijgen. Vanaf dat moment herpakte Sportlust zich echter en wist 2 keer te scoren. In een spannende eindfase maakte Jasper echter toch nog de anschluβtor en ontstonden er nog een paar hachelijke momenten voor het doel van Sportlust. Helaas mocht de gelijkmaker niet vallen en eindigde Esto met een 4-5 nederlaag, maar het was voor de toeschouwers die regen en wind hadden getrotseerd een waar spektakelstuk deze zaterdag op “The Hill”.
 

Dilettant F1 – Esto F1 (25-3-2006) 

Zaterdag mocht Esto de uitwedstrijd bij Dilettant spelen in Krimpen aan de Lek en ook nog op een voor F1 ongebruikelijk tijdstip van 11.30 uur, dat was wel erg lang wachten tot er eindelijk gespeeld kon worden voor de boys!  Bovendien zonder verdedigende rots in de branding Jan en daarmee ook zonder de vaste verslaggever, de vader van Jan.  Na de lange reis was F1 net op tijd bij Dilettant, na een korte warming-up (alleen maar loopwerk door de beperkte tijd), werd daarom zonder een bal geraakt te hebben gestart. Misschien was het team daarom extra hongerig naar de bal want de bal ging soepel van speler naar speler en vrij snel kon de keeper van Dilettant een hard schot van Ferran niet voldoende tegenhouden, 0-1 voor Esto. De verdediging van Esto stond prima, Tim leidde de verdediging prima, keeper Emiel kreeg nauwelijks de bal. Het samenspel zag er stukken beter uit dan de laatste wedstrijden. Na een vloeiende combinatie kon Jasper met een hard hoog schot een mooi doelpunt maken, 0-2. Het was ook Jasper die na een mooie combinatie met Max de 0-3 maakte bij het begin van de tweede helft. Kort daarna maakte Max na het uitkappen van een paar spelers de 0-4. Daarna wilde iedereen van F1 graag een doelpuntje maken waardoor iedereen mee naar voren ging en het overspelen even op een lager pitje kwam. Balverlies van onze rechterspits werd door Dilettant via een snelle aanval afgestraft met de 4-1. Esto ging daarna weer meer voetballen en na een aanval via verschillende spelers schoot Jasper hard in de hoek. De keeper van Dilettant kon de bal alleen maar tegenhouden waarna Jordi met z´n rechter (!!!!) de eindstand van 1-5 kon aantekenen.

 

Esto F1 verliest onder ijzige omstandigheden (18-3-2006)

Net als de vorige keer tegen Sportlust, moest Esto F1 een ruime nederlaag incasseren. De vorst zat nog in de grond waardoor het veld hard en gevaarlijk was en er joeg een snijdende oostenwind over de velden. Desondanks zagen zowel de KNVB als Sportlust hier geen reden in om de wedstrijd af te lasten. Hoe bestaat het! In de door de wind gedomineerde wedstrijd liep Esto tegen een enigszins geflatteerde 4-1 nederlaag op. De scheidsrechter was dezelfde partijdige, slechte (en ook nog coach van de tegenstander) als de vorige keer wat de sfeer rondom de wedstrijd geen goed deed. Met forse wind tegen wist Esto de helft van de tegenstander nauwelijks te bereiken; een 3-0 ruststand was het gevolg. Net als de vorige keer maakte Oppie in de rust een sterke actie: de pauze zou op het veld gehouden moeten worden (wie verzint zoiets), maar Oppie had hier lak aan en liet de scheidsrechter verbouwereerd achter. In de 2e helft had Esto (met wind mee) het beste van het spel, maar dat resulteerde slechts in één doelpunt van Ruben. Omdat Sportlust ook nog één keer scoorde was de uitslag 4-1 voor Sportlust. De volgende keer beter.
 

Esto F1 verliest terecht van Gouda F1 (11-2-2006)

De mannen van Esto F1 mochten deze zaterdag naar Gouda waar een nieuw kunstgras op hen lag te wachten. Onder de vaders was de mening dat dit toch wel in het nadeel was van de Esto boys. Zou het niet zo moeten zijn dat de dag voor de wedstrijd al op het veld getraind had moeten worden om de eigenschappen van het veld te leren kennen? De wedstrijd begon redelijk gelijkopgaand met rommelig voetbal en weinig samenspel. In de loop van de eerste helft werd Gouda sterker en kreeg een aantal kansen. Door goed keeperswerk van Emiel en doordat kansen voor een leeg doel aan de Gouda spitsen niet besteed leken bleef het doel van Emiel schoon. Kort voor rust werd het bij een van de weinige keren dat Esto bij het andere doel kwam toch 0-1 voor Esto. Het eerste schot op het Gouda doel van Max zorgde voor een tevreden gevoel bij het rustsignaal. Na een korte rust bleek het vizier van Gouda dan toch goed te staan, in de eerste minuut maakte Gouda de 1-1. Daarna was het weer hetzelfde rommelige spel en grote kansen voor Gouda en reddingen van Emiel. Toen Esto tegen het einde van de wedstrijd dacht om maar met het hele team in de aanval te gaan was het bij het balverlies van Esto dat volgde een overmacht aan Gouda spelers die op Emiel afgingen. En daar was dit keer geen redde meer aan voor hem. Helaas verdween daarmee ook het ene punt dat Esto onverdiend dacht mee te slepen uit Gouda, een terechte 2-1 overwinning voor Gouda F1.
 

Thriller Esto F1-Olympia F1 eindigt in gelijkspel (4-2-2006)

Afgelopen zaterdag moest Esto F1 thuis tegen Olympia F1. Net als in de najaarscompetitie, waar beide teams elkaar tegen kwamen, waren beide teams weer volledig gelijkwaardig aan elkaar. De wedstrijd begon 10 minuten te laat omdat er geen scheidsrechter was; maar gelukkig was Pieter van der Schot bereid om zijn tweede wedstrijd van de dag te fluiten zodat er toch nog gevoetbald kon worden. Deze extra wachttijd aan het begin had de adrenaline alleen maar harder door de aderen laten stromen, waardoor vanaf het begin van de wedstrijd de vonken er van af vlogen. De wedstrijd golfde heen en weer. Bijna stond Esto voor, maar Jordi raakte helaas de paal. Aan de andere kant was het wel raak waardoor Olympia voor kwam in plaats van Esto. Vlak voor rust kwam Esto echter langszij door een mooie aanval welke knap werd afgerond door Mel. Na rust ging het tempo nog verder omhoog en werd het een ademstokkend duel. Jasper wist een terecht gegeven penalty onberispelijk in te schieten waardoor het 2-1 voor Esto werd. Olympia voerde daarna de druk enorm op. Het gevolg was dat Esto 2 keer door het oog van de naald kroop met ballen op de paal. Aan de andere kant kroop Olympia ook een paar keer door het oog van de naald door mooie aanvallen van Esto die helaas niet afgerond werden. Het noodlot voor Esto sloeg dan in de slotfase toch nog toe. Nadat eerst nog werd voorkomen dat een weergaloze solo van Olympia tot een doelpunt leidde, was het vlak daarna toch nog 2-2. Helaas geen overwinning, maar wel een attractieve wedstrijd voor het publiek. Zo attractief dat de toeschouwers van de tegenstander zichzelf niet eens meer in de hand hadden en de scheidsrechter overal de schuld van gaven. Dat is dan toch weer jammer, want waar is zulk gedrag toch zo vaak voor nodig.

Jongens, ga lekker zo door, want dit zijn de wedstrijden met vechtlust die we graag willen zien.

 

Esto F1 begint nieuwe competitie met 3-0 overwinning (21-1-2006)

Met een 4-2 overwinning van vorige week (oefenwedstrijd tegen Rohda) nog in de benen, was afgelopen zaterdag voor Esto F1 de start van de nieuwe competitie. Thuis tegen Floreant was al snel te zien dat ook vandaag een overwinning mogelijk moest zijn. Ten opzichte van de eerste seizoenshelft werd er vooral beter overgespeeld en bleef iedereen beter op hun eigen plek staan. Een gedegen PSV-overwinning was het resultaat. Door goed en sober verdedigen kwam de nul de hele wedstrijd niet in gevaar. En langzaam maar zeker werd er steeds soepeler aangevallen wat voor rust een 1-0 voorsprong betekende door een doelpunt van Mel.

Na rust kwamen daar nog twee doelpunten bij; één van Jordi en één van Max. Lekker, om op deze manier te starten. Dat biedt hoop voor een mooi seizoen.

 

Esto F1 verliest laatste wedstrijd voor de winterstop (17-12-2005)

Op een nat veld en met af en toe een sneeuw- of hagelbui die de spelers teisterde, moest Esto het najaarsseizoen afsluiten tegen de ongenaakbare koploper Jodan Boys F1. Helaas zat er afgelopen zaterdag geen stunt in voor Esto en werd er met ruime cijfers verloren (1-6). Het enige doelpunt kwam op naam van Max, en hoewel Esto af en toe dicht bij het doel was van Jodan Boys bleef het bij deze ene treffer. Al met al heeft de F1 afgelopen najaar helaas vooral in de onderste regionen gebivakkeerd. Maar met goede moed gaan we de voorjaarscompetitie in en hopen we dat we dan weer bovenin mee kunnen doen.
 

Esto F1 verliest, maar zet stijgende lijn voort (19-11-2005)

Het kostte afgelopen zaterdag niet veel moeite om te begrijpen waarom coach Oppie vorige week in het Kievietsei liet optekenen dat de F1 aan het “Ajax-syndroom” lijdt. Thuis tegen Woerden had Esto F1 bijna de hele wedstrijd het beste van het spel, maar (vooral) in de tweede helft werd de ene na de andere kans om zeep geholpen. En de wetten van het voetbal zijn dan onverbiddelijk, zodat er na 40 minuten wederom een nederlaag (1-3) op het scorebord stond. Pas bij een 0-3 achterstand wist Jasper uit een vrije trap mooi de bal in één keer in de kruising te krullen en raakte Ruben nog de paal. Maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat Esto deze wedstrijd absoluut niet had mogen verliezen. Aan de andere kant, wederom was een verbetering van het spel zichtbaar en lijkt de weg omhoog toch langzaam maar zeker ingeslagen te zijn.
 

Esto F1 verliest, maar zet stijgende lijn in (12-11-2005) 

Wederom kon Esto F1 niet winnen afgelopen weekend, maar de 6-1 nederlaag was sterk geflatteerd en er werd veel beter gevoetbald dan in voorgaande wedstrijden. Bovendien lukte het de scheidsrechter om de wedstrijd volledig uit de hand te laten lopen, door zeer partijdig en slecht te fluiten. Aan twee doelpunten van Sportlust ging een zuivere overtreding vooraf zodat het doelpunt helemaal niet mocht tellen. De eerste keer gebeurde dat toen Esto 1-0 achterstond, maar goed aan het terugkomen was. Helaas raakte Esto hierdoor van slag waardoor het ook nog 3-0 werd wat tevens de ruststand was. In de rust maakt Oppie een sterke actie: de pauze zou op het veld gehouden moeten worden (wie verzint zoiets), maar Oppie had hier lak aan en liet de scheidsrechter verbouwereerd achter. In de 2e helft ging de wedstrijd gelijk op, totdat de scheidsrechter wederom een doelpunt goedkeurde waar (in dit geval) een handsbal aan voorafging. Moegestreden wist Esto nog wel via een eigen doelpunt van Sportlust tegen te scoren, maar in de laatste paar minuten was de fut er echt uit waardoor Sportlust nog 2 keer kon scoren. Helaas, maar de vormcrisis lijkt overwonnen.
 

Esto F1 spoor bijster (5-11-2005)

Afgelopen zaterdag moest Esto F1 tegen Alphense Boys, het team in de competitie dat tot dan toe nog geen punt gehaald hadden. Met een bezoek bij Ajax F1 (als toeschouwers) in het achterhoofd (die woensdag er voor), en de lessen die ze daar hadden geleerd, zou een overwinning toch verwacht mogen worden. Maar de toeschouwers kwamen bedrogen uit: op eigen veld leidde Esto F1 een 3-7 nederlaag. Ondanks twee doelpunten van Max en één van Ruben, was het echt een slechte partij voetbal die op de mat werd gelegd. Er is nog veel werk te doen tijdens de trainingen, want de prestaties blijven ver achter bij wat Esto F1 echt wel in zijn mars heeft.
 
Esto F1 bezoekt Ajax F1 - Purmerend F1 (2-11-2005)
zie Fotoboek voor de foto's
 

Wispelturig Esto loopt tegen forse nederlaag op (29-10-2005)

Helaas kun je dit seizoen niet zeggen dat Esto F1 erg stabiel is; de ene week winnen ze, de andere week gaan ze met grote cijfers de bietenbrug op. Wispelturig wordt dit genoemd. Zelfs binnen de wedstrijden zelf zijn ze wispelturig; meestal is de eerste helft van een matig niveau en gaat het de tweede helft een stuk beter. Zo ook deze week uit tegen Moordrecht F1, wat ongeveer op gelijke hoogte stond. Een gelijk opgaande wedstrijd was te verwachten, maar binnen 2 minuten stond Esto al met 2-0 achter. Snel daarna was het door een doelpunt van Jasper en een eigen doelpunt van Moordrecht weer 2-2, maar daarna was het hek van de dam. De rust werd bereikt met een 6-2 achterstand en Esto was er niet aan te pas gekomen. De tweede helft ging veel gelijker op, maar Esto kon geen doelpunt meer maken. Moordrecht wist nog één keer het net te vinden, zodat de einduitslag 7-2 was in het nadeel van Esto. Jammer, maar verliezen hoort er natuurlijk wel bij.
 

Goede overwinning Esto F1 (22-10-2005)

Na een korte herfst-onderbreking mocht Esto F1 afgelopen zaterdag weer aan de bak; uit tegen Floreant. De eerste helft ging redelijk gelijk op, hoewel Esto licht de overhand had. Na 10 minuten was het Jasper die met een vlammend schot de lat raakte en de bal helaas niet in het doel belandde. Vlak voor rust was het dan toch 1-0 nadat Max met een dubbele kapbeweging de verdediging van Floreant in de luren legde en strak binnenschoot. Echt lekker liep de eerste helft niet, wat in de tweede helft duidelijk bleek want toen werd er veel beter gespeeld. Na een slim passje van Jan kon Max de 0-2 laten aantekenen en na een slim passje van Ruben ook de 0-3. Even later waren de rollen omgedraaid en kon Ruben na een slim passje van Max scoren en was het 0-4. Uiteindelijk werd het 0-5 doordat op een corner van Jordi een Floreant speler een eigen doelpunt maakte. Al met al een lekkere overwinning.

 

Esto F1 verliest kansloos (8-10-2005)

Unio, de tegenstander van Esto F1 deze week, werd vooraf bestempeld als één van de kampioenskandidaten en dat had Unio tot nu toe weten te bevestigen.  Dat beloofde dus een pittige wedstrijd te worden voor onze F1. Vol goede moed en met opgestroopte mouwen werd Unio tegemoet getreden en zowaar, de eerste 10 minuten waren volledig voor Esto. Helaas kon er in deze periode door Esto niet gescoord worden en viel volledig tegen de verhouding in een doelpunt aan de andere kant: 0-1. Vanaf dit tegendoelpunt kantelde de wedstrijd en maakte Unio hun favorietenrol waar, waardoor er een 0-3 ruststand op de borden stond. Na de thee bleef Unio te sterk wat uiteindelijk Esto een ruime nederlaag opleverde: 0-6. De volgende keer proberen we het gewoon weer om het Unio lastig te maken.

 

Esto F1 behaalt zwaarbevochten punt (1-10-2005)

Vol goede moed ging Esto F1 afgelopen zaterdag op pad naar Zevenhuizen, waar tegenstander Groeneweg F1 hen met open armen ontving. Op voorhand geen gemakkelijke tegenstander, getuige hun goede resultaten tegen de top-3 van de competitie. Al snel bleek dat het inderdaad geen makkelijke tegenstander was, Esto werd onder stevige druk gezet en kwam er nauwelijks uit. Tegen de verhouding in was het echter toch Esto dat, tweemaal zelfs, scoorde (Max 2x). Maar de pret was maar van korte duur, met rust was de stand gelijk (2-2). Na rust was hetzelfde verhaal: Esto onder druk maar scoorde wel als eerste door Max en Groenweg kwam terug, maar nam nu de leiding met 4-3. Uiteindelijk wist Ruben de score alsnog gelijk te trekken tot 4-4 wat tevens de eindstand werd. Maar daarbij was Esto ook nog een flink aantal keer door het oog van de naald gekropen (bijv. bal op de paal). Een duur punt in de wacht gesleept, dat wel, maar verdedigend kan het echt nog een stuk beter.

 

Esto F1 wint ook tweede thuiswedstrijd met 5-4 (24-9-2005)

Na een mindere wedstrijd vorige week, speelde Esto F1 afgelopen zaterdag haar tweede thuis-wedstrijd van het seizoen. Met Ferran op doel als goede vervanger van Emiel, die helaas afwezig was. En ook veel beter dan vorige week met, frappant genoeg, exact dezelfde eindstand als de eerste thuiswedstrijd: 5-4. Er werd veel beter overgespeeld dan de vorige keer, er werd veel beter op de eigen positie gespeeld en er werd door iedereen goed geknokt. Het werd hierdoor en leuke en gelijk opgaande wedstrijd tegen Gouda F1, waarbij Mel met een fantastisch afstandsschot de score opende, 1-0 voor Esto. Helaas werd het snel gelijk (1-1), maar daarna was Esto even duidelijk de betere wat in snel tempo tot een 4-1 voorsprong leidde (doelpunten Ruben en 2x Max). Vlak voor rust wist Gouda tegen te scoren, zodat met een 4-2 voorsprong gerust werd. Na rust werd het toch een stuk moeilijker, want Gouda kwam sterk terug tot 4-4. In de extra tijd schoot Mel gelukkig en vrije trap prachtig van ver in de hoek, zodat de 3 punten mooi ‘in-the-pocket’ waren. Lekker gespeeld mannen!

 

Esto F1 lijdt kansloze nederlaag (17-9-2005)

Afgelopen zaterdag moest Esto F1 uit tegen Be Fair F1, een geduchte tegenstander. Dat bleek al snel inderdaad waarheid, want in de eerste minuut stond Esto al met 1-0 achter. Na 5 minuten was het zelfs al 3-0 voor Be Fair, zonder dat Esto er überhaupt aan te pas kwam. Er vielen veel te veel gaten tussen de spelers en er werd veel te weinig overgespeeld. Bovendien leek het wel of de najaarsmarkt deze week was geweest in plaats van de vorige week. In de tweede helft ging het wel ietsje beter, maar nog steeds was Be Fair verreweg de beste. Met nog twee doelpunten voor de kiezen eindigde de wedstrijd met 5-0. Jammer, maar helaas. Volgende week weer een nieuwe kans.

 

Esto F1 wint eerste wedstrijd van het seizoen (10-9-2005)

Omdat vorige week de officieel eerste wedstrijd van het seizoen niet doorging, speelde Esto F1 afgelopen zaterdag pas hun eerste wedstrijd. Het werd (thuis tegen Olympia F1) een enerverende wedstrijd met een spectaculair en grillig scoreverloop. In de eerste 10 minuten kwam Olympia er niet aan te pas en was het Max die van dichtbij 1-0 scoorde. Daarna ging de wedstrijd veel meer gelijk op, maar was het toch Esto die als eerste weer scoorde. Een ver schot van Jan werd nog net door de keeper tegengehouden, maar Ruben kon ‘m alsnog intikken (2-0). Een minuut later scoorde Olympia echter al tegen, waardoor er met een 2-1 voorsprong gerust werd. Na rust liet Esto zich in de eerste minuten in de luren leggen en in no-time stonden ze met 3-2 achter. Gelukkig wist Max op een dieptepass van Jan gelijk te maken en toen Max daarna ook de 4-3 op het scorebord liet aantekenen leek de wedstrijd in de zak. Dit was echter te vroeg gejuicht, want Olympia wist weer gelijk te komen (4-4). Tot opluchting van het in grote getale toegestroomde publiek wist Max (die bijzonder goed op dreef was) met een vrije trap de winst zeker te stellen (5-4). De eerste 3 punten zijn binnen en wat is er mooier om met zo’n spectaculaire overwinning het seizoen te starten!

Doelpunten:

Max 20
Mel 10
Jasper 7
Ruben 6
Jordi 6
Michel (F2) 2
Ferran 1
Eigen doel 3